Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi és a partnereink információkat - például sütiket - tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat - kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termék javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Kezdőlap » LÁBÁPOLÁS » BANO DOKTOR SAROKBALZSAM 50G


        

BANO DOKTOR SAROKBALZSAM 50G

A Doktor Sarokbalzsam mindennapi használata, a hatóanyagainak köszönhetően a száraz, repedezett bőrt ápolja és puhává teszi

 


0x
Cikkszám: SCML000209
Ár (nettó : 764 HUF (2 EUR)
Ár (bruttó (27 %):
970 HUF (2 EUR)

BANO DOKTOR SAROKBALZSAM 50G

A láb, de különösen a sarok külső környezeti behatásoknak és fizikai megterheléseknek egyaránt kitett bőrfelület, mely természetes zsírosodási folyamatainak megbomlása után keményedésre, repedezésre hajlamos.

A Doktor Sarokbalzsam mindennapi használata, a hatóanyagainak köszönhetően a száraz, repedezett bőrt ápolja és puhává teszi.

Alkalmazás: a fürdés után a talp és a sarok száraz, repedezett bőrét bekenni.

A lábápolás alapvetően kihat mindennapi jó közérzetünkre.

Úgy, ahogy alapvetően mindennap ápoljuk arcunkat, bőrünket, nagyon fontos, hogy lábápolásunkra is kellő figyelmet fordítsunk.

Különösen fontos ez nyáron, amikor a nyitott lábbeliket használunk.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MjUxY2UwMz