Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi és a partnereink információkat - például sütiket - tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat - kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termék javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

» ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Elégedettségi garancia

Kedves Vásárlónk!


Az a célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, hogy kényelmesen és gyorsan intézhesd a bevásárlást. Garantáljuk, hogy elégedett leszel. És ha véletlenül mégis valamilyen problémát tapasztalsz, hívj vagy írj nekünk, és visszatérítjük a vásárlásodat.

Sokat dolgozunk azon, hogy a bevásárlásod kiváló minőségben, a megbeszéltek szerint érkezzen az általad megadott címre.

A GLS futárszolgálatnak köszönhetően jó kezekben van a megrendelésed, az út legelejétől egészen addig, míg át nem adjuk Neked. Ugyanolyan odafigyeléssel bánunk a Te megrendeléseddel, mintha a sajátunk lenne.

Ha észrevételed, visszajelzésed vagy problémád adódott, kérlek lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal

Telefonszám: +36 70 740 1255 
E-mail: megrendeles@stepcomfort.hu

Üdvözlettel,
www.stepcomfort.hu csapata

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ZWZkMGQ2