Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi és a partnereink információkat - például sütiket - tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat - kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termék javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a hozzájárulás megadása vagy elutasítása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Kezdőlap » LÁBÁPOLÁS

LÁBÁPOLÁS


HUF
HUF

Az ecsetelő 100%-ban natúr, antibakteriális és gombaölő hatóanyagokat tartalmaz.

 

Ár 1 550 HUF (4 EUR)


Bio zsályakivonat fáradtság elleni tulajdonságokkal rendelkezik, védi a bőrt a környezet negatív hatásaitól.

 

Ár 495 HUF (1 EUR)


A Doktor Sarokbalzsam mindennapi használata, a hatóanyagainak köszönhetően a száraz, repedezett bőrt ápolja és puhává teszi

 

Ár 970 HUF (2 EUR)


néhány napi kezeléssel lehetővé teszi a tyúkszem, bőrkeményedés eltávolítását

 

Ár 1 610 HUF (4 EUR)


A termék használatával megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés, szemölcs okozta fájdalmaktól.

 

Ár 455 HUF (1 EUR)


Cukorbetegeknél kialakuló úgynevezett diabetes lábszindróma esetén, illetve annak megelőzésére javasolt krém, mely a láb bőrének védelmére, szakszerű ápolására, megfelelő állapotban tartására alkalmas.

 

Ár 18 250 HUF (47 EUR)


A cukorbetegek lábának komplex védelmét, szakszerű ápolását, megfelelő állapotát biztosítja.

 

Ár 1 350 HUF (3 EUR)


A Dr.Kelen Körömgomba ecsetelő toll már az első kezeléskor kifejti hatását, és az ezüskolloidnak köszönhetően tartósan megmarad

 

Ár 4 985 HUF (13 EUR)


Nyugtató hatással van az igénybevett lábakra,gyógyitja a kiszáradás által keletkezett sebeket, enyhiti a láb égő-fájó érzését.

 

Ár 1 189 HUF (3 EUR)

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NzhhNDA3